Recent comments

Friss Hírek

Milan: Szlovén válogatott támadó pótolhatja Robinhót


Mint ismert, a Milan alelnöke, Adriano Galliani a karácsonyi ünnepek alatt Brazília felé vette az irányt, hogy tárgyalásokat kezdjen a két hazavágyó támadója, Robinho és Alexandre Pato ügyében. Ugyan a két dél-amerikai labdarúgó távozása még nem hivatalos, de szinte előre borítékolható, hogy mindketten klubot váltanak a télen, és visszatérnek szülőhazájukba.


Ennek megfelelően természetesen a Milant egyre több játékossal hozzák szóba, legutóbb épp a Palermo szlovén támadójával, Josip Ilicsiccsel. 

A 24 éves labdarúgó ügynöke tegnap még azt nyilatkozta, hogy az ügyfele távozásáról szóló pletykák alaptalanok, és nem tudnak a Rossoneri érdeklődéséről, majd erre egyfajta mód kontrázva a Palermo elnöke, Maurizio Zamparini azt mondta, hogy a téli igazolási időszak alatt jó eséllyel távozik Palermóból a szlovén játékos.

„Meglátjuk, mi fog történni, mindenesetre azt szeretném, ha a csapatom olyan erős lenne, mint amennyire csak lehetséges. Nagyon ragaszkodom Ilicsicshez, de úgy vélem, távozni fog Palermóból.” – nyilatkozta a szicíliai klub elnöke.

A Milan előtt tehát nyitva áll az ajtó, Adriano Galliani amint nyélbe üti a brazíliai üzleteit, Robinho pótlására Josip Ilicsics érkezhet a San Siróba. A szlovén vételára 8-10 millió € körül mozoghat.


azzurri.co.hu