Recent comments

Friss Hírek

Fascetti: Insigne jobb lesz Cassanónál


Merész dolgot állított Eugenio Fascetti.

A Bari volt mestere, Eugenio Fascetti kijelentette, hogy az SSC Napoli játékosa, Lorenzo Insigne hamarosan jobb futballista lesz Antonio Cassanónál. Fascetti felemlegette, a jelenleg a dél-olaszoknál szereplő 21 éves csatárban már évekkel ezelőtt meglátta a kiemelkedő talentumot.

- Bár Cassano is remekül tette le névjegyét fiatalon, hiszen a Bariban élete első olasz bajnoki meccsén az Internek gólt lőtt a Bari által 2-0-ra megnyert találkozón, de azért érdemes majd figyelni Insigne pályafutását, hiszen az itáliai nemzeti tizenegyben éppen Cassano örököse lehet – szögezte le Fascetti. – Igaz, posztja alapján afféle második csatár, aki az ék mögül felnyomulva valóban életveszélyes.

Fascetti meg is jegyezte, ha rá hallgatnak, úgy a jövőben a Napoli-klubvezetés nyugodtan eladhatja majd argentin labdarúgóját, Ezequiel Lavezzit, ugyanis Insigne már most bevethető az ő szerepkörében.

- Insigne kivételesen érzi az ellenfél kapuját, és ami a Cassanóval való összevetést illeti: jobb játékkapcsolatban van a csapattársaival, tehát hasznosabb is – tette hozzá Fascetti, akinek nincs kétsége afelől, hogy az új “olasz aranygeneráció” kivételes talentuma, egyfajta zászlóvívője lesz Insigne, aki akár a 2014-es brazíliai világbajnokságra is kijuthat.





Futballista.hu