Recent comments

Friss Hírek

Milan: Galliani nyilatkozata a mercatóról


Adriano Galliani, a Milan ügyvezető-igazgatója szerint még mindig nem döntöttek Alexandre Pato és Robinho jövőjéről.

Adriano Galliani, a csapat ügyvezető-igazgatója: “Robinho és Pato? Még nem döntöttünk el semmit. Még december van, és a brazil átigazolási piac április közepéig nyitva van. Már megfelelő ajánlatot kaptunk Patóért?

Majd meglátjuk. Hamarosan találkozni fogok a Corinthians elnökével, és dönteni fogunk Patóról” – mondta Galliani az újságíróknak. “Ugyanez vonatkozik Robinhóra. Ő vissza szeretne térni Brazíliába, mivel a családja is ott tartózkodik. Mi semmilyen ajánlatot nem kaptunk a Santostól. Pato és Robinho jelenleg a Milan játékosai. 

Egy támadó érkezni fog? Ha a csatáraink maradnak, akkor nem fog érkezni senki, és ez igaz abban az esetben is, ha esetleg egy csatártól válunk meg. Drogba? Nem fogom kommentálni a pletykákat.”


“A csapatnál nem jött szóba Pablo Armero leigazolása. Kedveljük és figyelemmel kísérjük Kevin Strootman játékát, de ez nem azt jelenti hogy le fogjuk igazolni. Majd meglátjuk mi történik. Seedorf? Továbbra is marad Brazíliában.”

Mint ismert, a Milan az FC Barcelonával mérkőzik majd meg a Bajnokok Ligája Nyolcaddöntőjében. Galliani szerint csapata készen áll.

“Meghívjuk Guardiolát a Milan-Barca meccsre? Úgy gondolom, hogy a Barca fogja meghívni. Hihetetlen, hogy újra a Barcelonával találkozunk. Ez őrültség, hisz mindössze egy év alatt 6 mérkőzést játszottunk ellenük.

Berlusconi? Én mondtam el neki, hogy a Barcelonát kaptuk a sorsoláson. Mindenképp megpróbáljuk legyőzni őket. A Barcelona talán a legszebb focit játssza a világon, és nekik vannak a legjobb játékosaik. 

Vilanova? Sok szerencsét kívánunk a felépüléséhez. Reméljük, hogy visszatérhet a februári mérkőzésre. A Roma elleni mérkőzés? Rosszul kezdtük az idényt, majd kilenc mérkőzésen 20 pontot szereztünk. Még rengeteg meccs van a szezon végéig” – fejezte be.

A Milan következő, és egyben a 2012-es év utolsó bajnoki mérkőzését szombaton az AS Roma ellen játssza.



acmilan.hu