Recent comments

Friss Hírek

Giovinco: Mindörökké Juventus


Sebastian Giovinco nem siet szerződése meghosszabbításával, de elmondta, hogy pályafutása hátralévő részét a Juventusál szeretné tölteni.

Az olasz válogatott játékos –akit 2015 nyaráig köt szerződés a Bianconerihez- nyáron tért vissza Torinóba, miután az elmúlt két szezont a Parmánál töltötte. És bízik benne, hogy hosszú ideig ez volt az utolsó átigazolási ügye.
„Amikor egy másik csapatnál kell bizonyítanod, normális, hogy a legjobb formádat nyújtod.” mondta Giovinco a Corriere dello Sportnak.
„Én is ezt tettem a Parmánál és örülök, hogy így tettem. De most végre a fekete-fehér mezben játszhatok és remélem, hogy sokáig itt maradhatok.”
„Nem sietünk a szerződés megújításával, de a Juventus a legjobb lehetőség és szeretnék maradni.  Januárban leszek 26 éves, hová kellene mennem?”
Giovinco szeretne idén kimagaslót nyújtani a Bianconeriben, hogy végleg elhallgattassa a kritikusait.
„Egyértelmű, hogy a technikai tudás önmagában nem elég. Ami számít még, hogy a megszerzett tudást, hogyan alkalmazod, a komolyság és hogy tiszteld a szabályokat. Fontos, hogy fejben mindig száz százalékosan egyben légy és persze az sem hátrány, ha erős jellem vagy…”
„Természetes, hogy egyre nagyobb a nyomás, ha egy nagy klub játékosa vagy. A kritika is a játék része.”
„Antonio Conte hitt bennem és ez nagyon fontos volt. Az edzőnk mindig támogat minket.”
Giovinco 16 bajnokin öt gólt szerzett az idei szezonban. De kétszer eredményes volt a Bajnokok Ligájában , valamint egyszer az Olasz kupában.

olaszfoci.hu