Recent comments

Friss Hírek

Milan: Bojan nem fog ünnepelni a Camp Nouban


A Milan spanyol támadója, a Barcelona-nevelés Bojan Krkic a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében korábbi klubjával néz farkasszemet, de elmondása szerint most is a legnagyobb tisztelettel viseltet irántuk, és ha esetleg betalálna, képtelen lenne ünnepelni.


 „Különleges élmény lesz szembenézni a Barcelonával” – mondta a Mundo Deportivo című spanyol napilapnak. – „Sokat játszottam a Milanban amióta megérkeztem ide, és most túl szerenék jutni a Barcán.”

„Mindamellett, ha gólt szereznék a Camp Nouban, nem ünnepelném – egyszerűen képtelen lennék rá.” – mondta Bojan, aki még most is a Barcelona tulajdonában van, pontosabban a katalánok kötelezően visszavásárolják őt máswfél év múlva, annyiért, amennyiért a Romának eladták – hacsak a Milannál nem döntenek úgy, hogy végleg megtartanák, ebben az esetben egy előre meghatározott összegért végleg az ő tulajdonukba kerülne a spanyol játékos.

„A sorsolás nagyon kemény ellenfelet hozott. Mindenki ismeri a Barcelona erősségeit, és hogy hogyan játszanak, de nekünk is megvannak a fegyvereink.”

A Milan először hazai pályán találkozik a Barcelonában 2013. február 12-én, majd a visszavágóra a Camp Nouban kerül sor, március 5-én.


azzurri.co.hu