Recent comments

Friss Hírek

Di Natale: Európa nem számít

Biztosan kígyót-békát kiabálnak Antonio di Natalére, de volt mersze kimondani, hogy csapatát, az Udinesét nem érdeklik az európai kupaküzdelmek.

Elvileg ugyan lenne még lehetősége arra az Udinesének, hogy egy olyan pozíciót szerezzen meg az olasz bajnokságban, amelynek révén indulhasson a következő kiírású Bajnokok Ligájában vagy az Európa Ligában, de Antonio di Natale, az udinei csapat egyik legkiválóbb játékosa szinte a társait is lebeszéli erről a tervről.

- Igen, mert játékosállomány dolgában nem vagyunk olyan erősek, hogy igazándiból felvegyük a versenyt a Juventusszal, a Napolival, az Internazionalével, a Milannal, a Romával és talán még a Fiorentinával sem – indokolt Di Natale, aki 2004 óta futballozik az Udinesében, és eddig 277 bajnoki találkozón segítette a csapatot.

A 35 éves játékos úgy véli, lehetséges ugyan a fellegekben járni, de minek?

- Maradjunk két lábbal a földön, igyekezzünk ugyan minél több Serie-A-meccset megnyerni, de érzésem szerint képtelenek leszünk annyit pontot összegyűjteni, hogy kijuthassunk az európai hadszíntérre. Ezért a megjegyzésemért elítélhetnek ugyan, de erre nem figyelek, mert tudom, hogy legfeljebb erős középcsapat vagyunk Itáliában.

- Szóval, Európa nem számít, csak az olasz bajnokság. Higgyék el, nincs reményünk nemzetközikupa-részvételre. 



Futballista.hu