Recent comments

Friss Hírek

Agnelli: Még nem vagyunk bajnokok


A Juventus elnöke, Andrea Agnelli szerint még mindig nyílt a bajnokság, annak ellenére, hogy csapata már 8 ponttal vezeti a tabellát.

Az Öreg Hölgy a héten növelni tudta előnyét az üldözőkkel szemben, köszönhetően annak, hogy 3-1-re legyőzte a Cagliarit és a Genoa pontot tudott rabolni az Inter otthonában, ráadásul egy Juve nevelés, Ciro Immobile szerezte a vendégcsapat gólját.

„A bajnokság csak akkor dőlt el, amikor a matematika is azt mondja. Még 20 mérkőzés hátra van és semmi sem biztos még.”

A Juve zsinórban a második bajnoki címére pályázik, azonban a Bajnokok Ligájában is versenyben akarnak lenni a végsőkig, ehhez első lépésként a Celticet kell kiejteniük a legjobb 16 között.

„A Juventus mindig mindent meg akar nyerni, de most a legfontosabb, hogy újra győzni tudjunk Olaszországban.”

„A Bajnokok Ligája újra lehetőséget biztosít számunkra, hogy álmodozzunk és mi szeretünk álmodozni. Mindenkinek megadjuk a lehetőséget a játékra.”

Agnelli elmondta, hogy a klubnak meg kell szüntetnie a pénzügyi űrt, ami a Juventus és az európai nagy csapatok között tátong.

„Az éves forgalmunk 215 millió euró és ez növekedni fog a következő évben, azonban el kell érnünk egy stabil 300-350 millió eurós forgalmat évente, hogy lépést tudjunk tartani a gazdag csapatokkal.”

Mielőtt a múltbeli igazolásokról beszélt volna, Agnelli elmondta, hogy a fontos átigazolások a nyári mercaton történnek.

„A legjobb igazolásaink a jelenlegi csapatból Andrea Barzagli, Andrea Pirlo és Paul Pogba, hiszen csak 300 000 euróba kerültek összesen.”


Juventusfc.hu