Recent comments

Friss Hírek

Barcelona: Puyol örül a Milannak


A mai BL-sorsolás a két olasz csapat közül egyértelműen a Milannak kedvezett kevésbé, hiszen El Shaarawy-éknak az elmúlt évek legeredményesebb csapatát, a Barcelonát kellene kiütniük a versenyből. 

Ugyanakkor mindez felfogható fordítva is: a Barcelona bár megnyerte csoportját, mégis egy nagyon kemény párharc vár rá a következő körben.

Massimiliano Allegri csapata február 20-án fogadja a Barcát, majd három héttel később kerül sor a visszavágóra. A katalánok csapatkapitánya, Carles Puyol elmondása szerint örül a sorsolásnak és már most alig várja az összecsapásokat.

"Nagyon boldog vagyok. Valamelyik héten azt mondtam, hogy a Milant szeretném ellenfélnek - nem azért, mert ők könnyű ellenfél, hanem mert mindig is szerettem őket." - nyilatkozta a 34 éves középső védő a riportereknek.

"Nagyon szép kihívás lesz és reményeim szerint két remek meccs is egyben. Ismerjük is a Milant és nem is, hiszen sokszor játszottunk már ellenük, ugyanakkor számos fontos változáson mentek át a közelmúltban.

Érdekes lesz. A kieséses párharcok mindig nagyon különlegesek és bonyolultak. Különben is, nagyon sok idő van még addig, rengeteg minden történhet..."


azzurri.co.hu