Recent comments

Friss Hírek

Zeman: BL-indulás a cél



A Milan elleni mérkőzés sajtótájékoztatón Zdenek Zeman osztotta a klub vezetőinek azon célját, hogy a Roma év végére az első háromban végezzen.

A Roma előljárói a héten erősítették meg, hogy a klub célja a jövő évi BL indulás kiharcolása és ezzel a cseh mester is egyetért.

"Nincs rajtam nyomás. Én a kezdetektől fogva mondtam, hogy a Roma versenyképes csapat és mindenképpen komoly célunk van erre az évre. Az, hogy ez sikerül-e, nagyon sok tényezőn múlik."- kezdte a sajtótájékoztatót Zeman.

"A Milan elleni meccs nem az utolsó esélyünk, hogy felzárkózzunk az élmezőnyre. Számomra minden meccs kimondottan fontos. Ahogy most a dolgok állnak, 7 olyan csapat van, amelyik kicsit jobb, mint az összes többi csapat és mostantól ezek a csapatok fognak az élmezőnyben harcolni a helyekért. Mi ennek a kis csoportnak vagyunk a végén és az emberek úgy vélik, nagyobb előny, ha hátulról érkezik valaki, de ez nem biciklizés, ez futball. Mi mindenkivel szemben harcolni fogunk."

A csapat elég kiegyensúlyozatlan teljesítményt nyújt ebben az évben, azonban Zeman elégedett a csapattal.

"Persze sokkal boldogabb lennék, ha nem szórtunk volna el 10 pontot az elmúlt hónapokban, de örülök a csapatomnak, elégedett vagyok a teljesítményükkel és a mutatott játékkal."

"Persze mindenkitől további javulást várok, mert amit eddig elértünk az nem elég. Mindannyian dolgozunk azon, hogy javuljunk."

"Ami pedig a hétvégi ellenfelünket illeti, a Milan még mindig Milan, akik évek óta az élmezőny tagjai. Tavaly az utolsó pár meccsen bukták csak el a bajnoki címet. Nagyon erős a keretük még úgy is, hogy 3 kulcsjátékosukat is elvesztették, de ott van a góllövő listát vezető El Shaarawy, aki simán átvette Ibrahimovic szerepét."



A Milan elleni keret: Balzaretti, Bradley, Burdisso, De Rossi, Destro, Dodo', Florenzi, Goicoechea, Lamela, Lobont, Lopez, Marquinhos, Osvaldo, Perrotta, Piris, Pjanic, Romagnoli, Stekelenburg, Tachtsidis, Totti 



asroma.hu