Recent comments

Friss Hírek

BL: Gandini szerint a Milan a sors áldozata


A sors áldozatának nevezte együttesét az AC Milan sportigazgatója, Umberto Gandini, miután az olasz csapat a Barcelonát kapta ellenfélül a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének mai sorsolásán.


„A sors áldozatai vagyunk. Ez az ötödik vagy a hatodik alkalom az elmúlt évekből, hogy a Barcelonát kapjuk a sorsoláskor” – nyilatkozta Umberto Gandini. 

Ezekből a párharcokból az utóbbi két szezonban a Barcelona került ki győztesen, a katalánok kétszer nyertek két döntetlen mellett. 

„Ugyanakkor az ellenfeleink mindig aggódnak, ha meglátják, hogy a Milan lesz az ellenfelük, és most Katalónia is feliratkozhat az aggódók közé” – folytatta a sportvezető, aki kitért a Barca vezetőedzőjére, Tito Vilanovára is, akivel kapcsolatban tegnapi hír, hogy kiújult rákbetegsége, ami miatt megműtötték.

„Nagyon kellemetlen időszakot kell átélnie, de remélem, ott lesz a kispadon, amikor szembekerülünk a Barcelonával – fogalmazott Gandini. – Mi mindent meg fogunk tenni a győzelemért, csapatunk folyamatosan fejlődik, és most itt az idő, hogy ezt a pályán is megmutassuk. 

A Barcelona egy tökéletes gépezet, amely nem szenvedett kárt Guardiola távozásával. Nagy próbatétel ez a csapatunk számára, de képesek vagyunk győzni.”  


NSO.hu