Recent comments

Friss Hírek

Conte: Nincs lazsálás!


Antonio Conte 21 főt jelölt a parmai mérkőzésre, amelyen pályára léphet az Atalanta ellen eltiltás miatt kimaradó Leonardo Bonucci. A Cagliari elleni találkozó 20:45-kor veszi kezdetét.

A Juventus legendája a következőket mondta a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón:

 „A Cagliari elleni összecsapás? Az ünnepek dekoncentráltságot okozhatnak, a srácok könnyelműen vehetik a mérkőzést, lévén, hogy úgyis megnyerjük azt… de én válaszokat szeretnék, és eddig a csapat mindig pozitív meglepetésben részesített. Nem fogok rövidebb szünetet biztosítani számukra, ha rossz eredmény születik, mert erre nem lesz szükség – elég érettek vagyunk ahhoz, hogy a megfelelő módon közelítsük meg a mérkőzést. 

A számok azt mutatják, hogy több pontot szereztünk, mint az előző évben…valósággal szárnyalunk! Vucinic kisebb sérüléssel bajlódik, sajnálatos, ha a játékosok a saját hibájukon kívül bajlódnak problémákkal.  

Hogy kinek adnék Oscar díjat, ha valóban eljönne a világvége? A játékosaimnak és a klubnak – ők mind különlegesek. Óriási megtiszteltetés a Juve edzőjének lenni.

Az Aranylabda? Azt gondoltam, hogy Pirlo a dobogón fog szerepelni. De ha valaki, mint Messi most, 90 gólt szerez egy év alatt, elég nehéz elvenni tőle a díjat.

Chiellini? Erősebb lesz, mint valaha! Ez a sérülés nem érinti az átigazolási terveinket. Nem tudjuk még, hogy meddig lesz a maródiak listáján, de mi már eldöntöttük, hogy januárban erősítünk, már csak Lúcio távozása, és Asamoah – Afrika Kupán való – távolléte miatt is.

Mi történt a brazillal? Mindig sajnáljuk, ha egy játékos távozik, világklasszis volt, még az edzésen is: több időre lett volna szüksége, hogy szerepelhessen egy olyan formációban, ami a jelenlegi védőhármassal nagyon jól működik – ő pedig 34 évesen futballozni akart még.

Zárásként a legjobbakat kívánnám Tito Vilanovának: nehezebb harc vár rá, mint bármikor a pályán, de remélem, hogy a lehető leghamarabb visszaülhet a Barca kispadjára!”


Juventusfc.hu