Recent comments

Friss Hírek

Inter: Inter: Rocchi lesz Milito cseréje


Január elsején esik át a kötelező orvosi vizsgálatokon Tommaso Rocchi, aki a szezon végéig biztosan az Inter csapatát erősíti majd.

A Lazio 35 éves olasz támadója a hétvégi, Udinese elleni bajnokin akár már szerepet is kaphat a fekete-kékeknél. A játékos menedzsere, Fabio Parisi a twitteren tudatta, hogy Stramaccioni első számú célpontja Milito tehermentesítésére Rocchi volt.


Nem mondhatni, hogy az Inter szurkolók körében osztatlan sikert aratott a veterán csatár érkezése, és valljuk be, nehéz megérteni a klub döntését, főleg a fiatalítás jegyében, mindenesetre Rocchi a pályán adhat majd választ a kétkedőknek, amellyel vagy elhallgattatja, vagy éppen megerősíti a kritikusokat.

Olasz sajtóértesülések szerint azonban a háttérben mindenközben már dolgoznak Morattiék az utánpótláson. A kiszemelt az Empoli 21 éves támadója, Riccardo Saponara

Az U21-es olasz válogatott játékos 18 mérkőzésen 8 gólt lőtt és 7 gólpasszt adott idén a Serie B-ben. Saponara játékjogának 50 %-a az Empoli kezében van, míg a másik fele a Parmanál, a Nerazzurri első körben az utóbbival szeretne megegyezni. 

Az üzletbe csak egy hiba csúszhat az Inter szempontjából, mégpedig a Juventus, a zebrák ugyanis szintén érdeklődnek a fiatal tehetség iránt.


azzurri.co.hu