Recent comments

Friss Hírek

Zeman: Nem tudunk ráülni az eredményre


A Roma remek teljesítményt nyújtva esélyt sem adott a Milánnak a tegnap esti rangadón, azonban Zeman szerint a Roma egyik gyengéje, hogy nem tud ráülni az eremdényre.

"A Milan az mindig Milan, egy igen technikás csapat, amelyik nagyon sok problámát tudott okozni, főleg amikor mi már csak tizen voltunk."- kezdte a nyilatkozatát Zeman.

"Elégedett vagyok a teljesítménnyel, különösen az első félideivel. A másodikban megpróbáltunk ráülni az eredményre, de nem tudjuk hogyan kell azt csinálni."

Zeman a szokatlan De Rossi, Pjanic, Bradley középpályával kezdett a Milan ellen.

"Az első félidő nagyon jól sikerült, be tudtuk őket szorítani, a támadásaik után pedig veszélyes kontráink voltak. A második játékrészben kicsit visszaálltunk. De Rossi nagyon jó teljesítményt nyújtott, habár a második félidőben ő is kicsit szenvedett és nem tudta már úgy fogni az emberét. Pjanic nagyon technikás játékos és remekül oldotta meg a feladatát.


Azért választottam ezt az összetételű középpályát, mert ez garantálta azt a futballt, amit látni akartam. De Rossi és Bradley sokkal inkább ütköző játékos, mint Florenzi és szerettem volna meggátolni a Milan támadásait. A második félidőben hagytuk a Milant játszani és ennek meg is lett az eredménye."

"Ha maradtunk volna tizenegyen, akkor sokkal egyszerűbb lett volna, de próbáltam azokat a játékosokat használni, akik garantálták a minőséget."

Zeman a héten kifakadt a játékvezetés ellen mikor azt nyilatkozta, hogy a Romának legalább 5 gólt kell rúgnia ahhoz, ha jobb akar lenni az ellenfelénél.

"A futballt mindig Milánó és Torinó között játszották, ezért nekik vezető szerepük van a szövetségben, míg a többieknek semmi. Rengetegszer láthatták azt a sok szabálytalan gólt egyes csapatoknál, míg másoknál szinte sosem fordult elő. Vannak, akik előnyt élveznek."

"Az teljesen normális, ha minden meccset megnyerünk és ezt követően tisztelni fognak bennünket, de mivel nem nyerünk meg minden meccset, így továbbra sem részesülünk ugyanabban a bánásmódban."

A hírek szerint januártól Zago lesz Zeman segítője, aki korábban játékosa volt a Romának.

"Ha ide jönne segíteni, akkor a braziloknak lenne nagy segítség, hogy elmondja nekik mit akarok." 





asroma.hu