Recent comments

Friss Hírek

Milan: Ünnepi meccs a Pescara ellen


A Milan vasárnap délután 15:00-kor lép pályára a San Siróban a Pescara ellen a Serie-A 17. fordulójában. A piros-feketék ugyanezen a napon fogják ünnepelni fennállásuk 113. évfordulóját.


A Milan igen rosszul kezdte a szezont, viszont az utóbbi időben egyre jobb teljesítményt nyújt. A bajnokságban 4 mérkőzése veretlen. A rossoneri a tabella 7. helyén áll 24 ponttal, valamint 7 győzelemmel, 3 döntetlennel és 6 vereséggel. Az előző bajnoki mérkőzésen a Torinót idegenben 4-2-re győzte le. A Bajnokok Ligájában a Milan csoportmásodikként jutott tovább, várva a december 20-i BL nyolcaddöntő sorsolását. 

Az olasz együttes csütörtökön lépett pályára a Reggina ellen az Olasz kupa nyolcaddöntőjében, a végeredmény 3-0 lett.

Massimiliano Allegri, a Milan vezetőedzője kijelölte utazó keretét, amelyben nem szerepel Didac Vila, Daniele Bonera, Bakaye Traoré, Nigel De Jong és Alexandre Pato.

A Milan kerete: Abbiati, Amelia, Gabriel – Abate, Antonini, De Sciglio, Mexés, Yepes, Zapata – Ambrosini, Boateng, Constant, Emanuelson, Flamini, Montolivo, Muntari, Nocerino, Strasser – Krkic, El Shaarawy, Niang, Pazzini, Robinho

A gazzetta.it szerint Allegri a 4-3-3-mas felállást fogja alkalmazni. A védelem jobb oldalán De Sciglio, a balon Constant kezdhet, a két középhátvéd Yepes és Mexés lehet. A középpályán Montolivo, Ambrosini, Nocerino hármas kezdhet, míg a támadósort Boateng, Pazzini, El Shaarawy alkothatja.

A Milan várható kezdőcsapata: 4-3-3: Amelia – De Sciglio, Mexés, Yepes, Constant – Montolivo, Ambrosini, Nocerino – Boateng, Pazzini, El Shaarawy

A Pescara a tabella 18. helyén áll 14 ponttal, valamint 4 győzelemmel, 2 döntetlennel és 10 vereséggel. A Serie-A-ba feljutó együttes utóbbi 5 mérkőzéséből 4-et elveszített, csupán az utóbbi mérkőzésen az utolsó előtti helyezett Genoát tudták legyőzni.

Cristiano Bergodi, a Pescara vezetőedzője kijelölte utazó keretét.
Íme a Pescara kerete: Perin, Pelizzoli – Bochetti, Capuano, Crescenzi, Modesto, Terlizzi, Zanon – Bjarnason, Brugman, Quintero, Togni, Nielsen, Berardocco – Abbruscato, Weiss, Vukusic, Jonathas, Soddimo, Celik, Caprari

A gazzetta.it szerint a Pescara 4-3-1-2-es felállásban fog játszani.

A Pescara várható kezdőcsapata: 4-3-1-2: Perin – Balzano, Terlizzi, Capuano, Modesto – Nielsen, Togni, Bjarnason – Weiss – Abbruscato, Vukusic

A két csapat összesen 17 mérkőzést játszott egymással, amelyen 12 Milan és 2 Pescara győzelem született, míg 3 alkalommal döntetlen lett a végeredmény. Ezeken a meccseken a Milan 43, a Pescara pedig 14 gólt szerzett.

A találkozót Antonio Giannoccaro vezeti, a két asszisztens Maurizio Viazzi és Maurizio Liberti, a negyedik játékvezető Giancarlo Rubino, valamint a gólvonali bíró Marco Guida és Francesco Borriello lesz. Giannoccaro összesen 88 Serie-A mérkőzést vezetett. 

A Milannak 7 mérkőzést, amelyen 4 győzelem, 2 döntetlen és 2 vereség született, a Pescara mérlege pedig mindössze 2 vereség.


acmilan.hu