Recent comments

Friss Hírek

Inter: Zanetti helyesli Sneijder fizetéscsökkentését


Egy ideig aligha áll szóba Wesley Sneijder Javier Zanettivel, és erre némi jogalapja van is.

Nincs nap hogy az olasz sajtó ne írna a holland Sneijder esetleges fizetéscsökkentéséről. Mi is érintettük ezt a témát néhány alkalommal, de megtesszük ismét.

Ugye arról van szó hogy Sneijderrel csak akkor hosszabbít szerződést az Internazionale, ha évi hatmillió euró fizetéséből enged. Bár pontosan nem tudni, mennyiről kellene lemondania, de egyes – és persze nem hivatalos – információk szerint a jövőben már csak négymilliót vinne haza.

S hogy miért hozzuk elő ismét e témát? Mert a kék-feketék csapatkapitánya, Javier Zanetti is kifejtette ezzel kapcsolatos véleményét.


- Azt senkinek sem kell magyarázni, hogy a világgazdaság mély válságát éli, és ez érinti a mi klubunk gazdálkodását is – nyilatkozta az argentin játékos, az Inter csapatkapitánya. – Nomármost ha valahol lehet spórolni vagy egyéb bevételre szert tenni, akkor ez is egy megoldás. Megértem Sneijdert, de mi mást tehetnének Massimo Moratti klubelnök és vezetőtársai?


Sneijder ugyan nem válaszolt azonnal erre a Zanetti-véleményre, de amennyire ismerjük őt, aligha kétséges, hogy hamarosan megteszi. Például felajánlja Zanettinek, hogy ha annyira megértő a klub nehézségei iránt, akkor ő is mondjon le a fizetése egy bizonyos százalékáról…


Futballista.hu