Recent comments

Friss Hírek

Inter: Megkörnyékezték Pellegrinit

Nem tudni, mit érezhet most Andrea Stramaccioni, a milánóiak edzője.

Azt gyanítjuk, eléggé öv alatti ütésként foghatja fel Stramaccioni azt a bejelentést, amely szerint a milánói klubvezetők korábban megkörnyékezték Manuel Pellegrinit. 

S ez a hír ráadásul a kék-feketék hivatalos internetes oldalán látott napvilágot.

Mindannyian tudhatjuk, Stramaccioni jól végzi a munkáját, ám mint Pellegrini menedzsere, Jesus Martinez elárulta, volt megkeresés a chilei edző iránt Milánóból.

- Nincs ebben semmi titok – szögezte le Martinez. – Elvégre a dél-amerikai tréner fantasztikus eredményeket mutat fel, hiszen ő volt az, aki jelenlegi spanyol csapatát, a Málagát a klubtörténet első Bajnokok Ligája-részvételhez segítette hozzá.

Hogy az Inter-vonal él-e még, erről Martinez nem beszélt, viszont kiemelte, hogy más ismert klubok kis ajánlatot tettek a chilei szakembernek, igaz, ennek kapcsán nem bocsátkozott részletekbe.


Csakhogy a chilei tréner egyelőre marad a helyén, mert bármennyire ingatag is a La Rosaleda nevű Málaga pénzügyi helyezte, Pellegrini kitart, ugyanis a BL-csatározások most kezdődnek igazán, hiszen jövőre következenek az egyenes kieséses küzdelmek.



Futballista.hu