Recent comments

Friss Hírek

Inter: A Cagliari csatárduóját akarják?


Egyes híresztelések szerint a milánói klub Diego Milito utódját keresi, és bár állítólag nyáron egy nagyobb összeget készülnek ajánlani Robert Lewandowskiért, a téli átigazolási szezonban megcélozzák Mauricio Pinillát és Víctor Ibarbót. 


Érdekesség, hogy ők ketten szinte sosem játszottak idén együtt, ugyanis Pinilla sokig sérült volt, Ibarbo pedig általában nem a kezdő tizenegy tagja, hiszen az Inter ellen kétszer is betaláló Marc Sau előtte van a sorban – de még csak 22 éves, van még ideje bőven. 

Leginkább hihetetlen sebességéről ismert, 10,5 másodperc alatt futja a 100 métert, ezzel a Serie A leggyorsabb játékosa.

Mauricio Pinillát pedig nem igazán kell bemutatni, a rendkívül gólérzékeny chilei válogatott csatár (idén csak egy van neki, de ez betudható a sérülésének) annyira fontos a klubjának, hogy Cellino elnök nyilatkozata szerint még egy 30 millió eurós ajánlatot is visszautasítana.

A Corriere dello Sport szerint Marco Branca már el is kezdett tapogatózni, és próbálja meggyőzni Cellinót hogy tárgyaljon vele, és reméli, hogy ha mindkettőt nem is, legalább egyiküket meg tudja szerezni télen.


azzurri.co.hu