Recent comments

Friss Hírek

Stramaccioni: Semmiképpen nem írnám alá előre a döntetlent


Az Inter fiatal trénere gőzerővel készül a Juventus elleni derbire, ám azt még nem döntötte el, hogy melyik 11 játékosát küldje ki a kezdő sípszóra, illetve hogy milyen felállásban. Ezt, és még sok érdekességet olvashatunk a vele készült mai interjúban.  

„Ha akarnám, se tudnám elmondani, mi lesz a kezdőm.” – mondta a szakvezető, majd érdekes sorokkal folytatta:

„Túl sok a kétség. Reménytelen, hogy most el tudjam dönteni. Valószínűleg 45 perccel a meccs előtt hozom majd meg a döntést.

Kitért a számtalan lehetőségre is:

„Játszhatnánk egy csatárral. Ebben az esetben mindenki tudja, hogy az Milito lenne. Az, hogy több csatárral játszol, nem tesz veszélyesebbé. Az emberek ezt hiszik, pedig ez nem igaz.”

„A Fiorentia megfelelő támadójáték nélkül okozott nekik nehézségeket. Ők, és a Shakhtar okoztak problémát a Juvénak, de mi nem olyan karakterű csapat vagyunk.”

Pirlo egy remek játékos. A Juventus, és az olasz válogatott irányítója, így nem meglepő, hogy arra törekszünk majd, hogy megnehezítsük a dolgát, de nem állítok rá külön embert.”

Végül pedig a meccsel kapcsolatos elvárásait osztotta meg velünk:

„Egy nagyon magas színvonalú meccset várok két topcsapat között. Ez egy fontos meccs, de még korán van ahhoz, hogy eldöntsük valamelyik csapat, vagy edző sorsát. Interként megyünk oda, és a pálya majd megadja a válaszokat.”

Semmiképpen nem írnám alá előre a döntetlent, mert mi vagyunk az Inter. Edzőként soha nem úgy készülök egy meccsre, hogy a döntetlen a célom.”


azzurri.co.hu