Recent comments

Friss Hírek

Catania-Milan: A várható kezdőcsapatok


A Catania az olasz bajnokságban a 8. helyen áll 19 ponttal, 5 győzelemmel, 4 döntetlennel és 5 vereséggel. A sziciliaiak előző mérkőzésükön kikaptak a Palermo vendégeként 3-1 arányban.

A hazaiak vezetőedzője, Rolando Maran kijelölte keretét, amelyben nem szerepel sérülés miatt Sciacci, Biagianti, Izco, Capuano és Ricchuiuti neve, míg Spolli és Gomez eltiltását tölti.

Íme a Catania kerete: Andujar, Frison, Terracciano, Alvarez, Augustyn, Bellusci, Legrottaglie, Marchese, Rolín, Addamo, Almiron, Barrientos, Castro, Lodi, Paglialunga, Salifu, Barisic, Bergessio, Doukara, Morimoto.

A gazzetta.it szerint a Catania 4-3-3-mas felállásban fog játszani, Alvarez és Marchese lehet a két szélső védő, míg Rolin és Legrottaglie a két középsővédő. A középpályán a Salifu, Almiron, Lodi hármas, míg a támadószekcióban Castro, Bergessio és Barrientos kezdhet.

A Catania várható kezdőcsapata: 4-3-3: Andujar – Alvarez, Rolin, Legrottaglie, Marchese – Salifu, Almiron, Lodi – Castro, Bergessio, Barrientos.

A Milan jelenleg a bajnoki tabella 10. helyén áll 18 ponttal, 5 győzelemmel, 3 döntetlennel és 6 vereséggel. A rossonerik előző mérkőzésüket bravúros teljesítménnyel megnyerték a Juventus ellen, míg a Bajnokok Ligájában biztos a továbbjutás, tehát kedden a Zenit elleni mérkőzés már “tét nélküli” lesz a továbbjutás kérdését illetően.

A gazzetta.it szerint a sérült Abbiati helyett Amelia kezdhet, a védelemben De Sciglio és Constant lesz a két szélső. A belső védők Mexés és Zapata lehet. A középpályán Montolivo, De Jong, Nocerino hármas kezdhet, míg a támadósor Boateng, Robinho, El Shaarawy trióból állhat össze.

A Milan várható kezdőcsapata: 4-3-3: Amelia – De Sciglio, Mexés, Zapata, Constant – Montolivo, De Jong, Nocerino – Boateng, Robinho, El Shaarawy.

A két csapat összesen 40 mérkőzést játszott egymással, amelyen 20 Milan és 3 Catania győzelem született, míg 17 alkalommal döntetlen született. Ezeken a Milan 73, a Catania 30 gólt szerzett.

A mérkőzés játékvezetője Daniele Orsato lesz. A 37 éves játékvezető 13 mérkőzést vezetett a Milannak, amelyen 6 győzelem, 4 döntetlen, 3 vereség született.