Recent comments

Friss Hírek

Buffon: A Juve jelet küldött


Gianluigi Buffon úgy hiszi, hogy a Chelsea felett aratott domináns győzelem egy jel volt a Juventus és Olaszország számára, ami elcsendesíti a kétkedőket.

"Gyönyörű, mint ahogy a sok másik győzelem a Juventusszal, de amikor ilyen meggyőző teljesítményt nyújtasz - taktikai, fizikai és pszichikai értelemben is -, az egy nagyszerű jel a Juve és Olaszország számára is" - mondta a kapus a 3-0-ás győzelem után.

"Néhány ember kételkedett, de ilyen játékkal elhallgattattuk őket. Magabiztosak vagyunk, de tudjuk, hogy még tovább kell jutnunk. Remélem, képesek leszünk rá."

"Ha ki kell esnünk, legalább 9 pontot szereztünk, ami azt jelenti, hogy mindenkivel egy szinten harcoltunk, és versenyképesen tértünk vissza. Ez szükségszerű volt."

"Minden területen nyertünk ma este. Éhesebbek, élesebbek, támadóbbak, kreatívabbak voltunk, és ha egy kicsit még pontosabbak vagyunk, több gólt is szerezhettünk volna."

A Juventus az E csoport második helyén áll 9 ponttal a 10 pontos és a mai 5-2-es győzelmének köszönhetően már továbbjutó Shakhtar Donetsk mögött. A Bianconeri biztosan továbbjut, ha legalább egy pontot szerez Ukrajnában.

Juventusfc.hu