Recent comments

Friss Hírek

Alessio: Segített a Chelsea taktikája


A Juventus menedzser-asszisztense, Angelo Alessio elmondta, hogy szerinte Roberto Di Matteo taktikája segítette a Juventust a Chelsea ellen.

A ma esti meccsen Fabio Quagliarella és Mirko Vucinic alkotta a csatárpárost.

"Antonio a forma, és az ellenfél tulajdonságai alapján választja ki a csatárokat" - mondta Alessio.

Az első gólnál Quagliarella egy kicsit beleért Andrea Pirlo lövésébe, ami meglepte Petr Cech-et. Ez a mozdulat kísértetiesen hasonlított a szombati, Lazio elleni meccsen látotthoz, amikor Federico Marchetti valami földöntúli bravúrral védeni tudott.

"A megpattanó lövések nem begyakoroltak. Szombaton Marchetti nagyot védett, hogy megakadályozza a gólt, de most ez egy kicsit szélesebben sikerült, így gól lett belőle."

"Mindannyian erre a fajta mérkőzésre vártunk, hogy nagy tempóban játsszunk, letámadjuk a Chelsea-t, és visszaszorítsuk őket. Természetesen néhány kontrát végigvittek, de ez volt minden."

Az utolsó csoportmeccsre Ukrajnában, a már továbbjutott Shakhtar Donetsk otthonában kerül sor. Egy döntetlen mindkét csapatnak megfelelne: a Donetsk csoportelső lenne, míg a Juventus másodikként továbbjutna.

"Tudjuk, hogy milyen fontos lesz az utolsó meccs, mivel még nem jutottunk tovább. A ma látott játékkal kell ott is fellépnünk."

Alessiót megkérdezték a Chelsea szokatlan taktikájáról, amivel Fernando Torres csak a cserepadon kezdett.

"Ezt a csapatot ilyen tempóra találták ki, és sajnos néha néhány kontratámadást végigvittek ellenünk, de ezt a győzelmet mindenáron meg akartuk szerezni. A Shakhtar és a Chelsea két nagyszerű csapat, melyekben nagyon tehetséges bajnokok játszanak. Ma este egy csatár nélküli Chelsea ellen játszottunk, ami talán segítette is a dolgunkat."

"Szeretnék köszönetet mondani a hihetetlen szurkolóinknak, akik elfogadták Antonio meghívását, hogy egy poklot varázsoljanak a stadionba, így nekik ajánljuk ezt a győzelmet."


Juventusfc.hu