Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Nem érdekel az edzőkérdés


Nem mondhatnánk, hogy az újságíróknak nem igazán akadt kérdése Massimiliano Allegrihez, az AC Milan mesteréhez, a Bianconeri elleni rangadót megelőző sajtótájékoztatón.  

Szó esett természetesen Guardiolaról: „Guardiola? Nem az én problémám, nekem csak a Juventus elleni meccsre kell koncentrálnom. Nem tudom, és nem is akarok azzal foglalkozni, hogy ki lesz jövőre a Milan edzője. Nem tőlem függ." 
 
A várható kezdőcsapatról: „Elképzelhető, hogy változtatok néhány helyen, mikor összeállítom a kezdőcsapatot, elsősorban a középpályán. A pálya minden területén tökéletes teljesítményre lesz szükségünk, még akkor is, ha tökéletes produkció nem létezik a labdarúgásban..Hogy külön embert állítanék Andrea Pirlora? Biztos, hogy nem, ahogyan tavaly sem tettem, úgy most sem. Ennek ellenére természetesen külön odafigyelést igényel.” 

Antonio Conteról: „Nem hiszem, hogy Antonio Conte eltiltása negatív hatással lett volna a Juventusra. Vezetik a bajnokságot és a BL-címvédő Chelsea ellen is hatalmasat játszottak. Inkább Conte számára lehet nehéz, mint a csapatnak.” 

Valamint sok minden másról is: „Lehetséges, hogy Robinho kezd elől. Kár, hogy nem állunk előrébb a tabellán, de van még időnk, hogy javítsunk. A Juve elleni győzelem ismét lelkesedést adna a szurkolóinknak, a csapatnak pedig hatalmas önbizalmat.”


azzurri.co.hu