Recent comments

Friss Hírek

Alessio: Ezt a meccset meg kell nyernünk


Angelo Alessio magabiztos azt illetően, hogy a Juventus komoly meccsre fogja késztetni a címvédőt, amikor a két csapat holnap este megütközik a Juventus Stadionban.

Mivel a továbbjutás esélyének megtartása forog kockán, Alessio tisztában van azzal, hogy a Juventus legfőbb feladata, hogy megnyújtsa európai kirándulását.

"Tudjuk, hogy ezt a meccset meg kell nyernünk, amennyiben tovább akarunk jutni az idei Bajnokok Ligájában. A címvédővel fogunk farkasszemet nézni, akik a nyáron megerősítették a keretüket, ezért tisztelnünk kell őket. Azonban tudjuk, hogy mit tettünk, hogy idáig eljussunk, ezért a lehető legjobbunkat fogjuk nyújtani ezen az estén."

A meccset ismét teltház előtt fogják játszani a Juventus Stadionban, ezért Alessio meg is ragadta az alkalmat, hogy a Bianconeri szurkolóihoz szóljon.

"Antonio Conte arról beszélt nekem, hogy reméli, pokoli hangulat lesz a stadionban. Ugyanazt a győzniakarást fogjuk megmutatni, mint amit a Lazio ellen is pályára vittünk szombat este, és megpróbáljuk kihasználni a kínálkozó lehetőségeket. Cech személyében egy kiváló kapussal nézünk szembe, de ami igazán számít, hogy helyzeteket teremtsünk."

Noha a csapat 13 meccsen szerzett 29 góljával továbbra is a legtöbb gólt szerezte a Serie A-ban, az újságírók továbbra is kételkednek a csatárok minőségében. Alessio előbb megdicsérte a szombati napon látott csatárpárost, majd Vucinic állapotáról is szólt néhány szót, akit influenza döntött le a lábáról a Lazio elleni meccsre készülve.

"Giovinco és Quagliarella jól játszottak a Lazio ellen, és ők voltak a legjobbjaink a pályán. Vucinic nem edzett tegnap, így az  utolsó edzésen fogjuk felmérni az állapotát."


Juventusfc.hu