Recent comments

Friss Hírek

Ventura: A Roma a jövő csapata


A Serie A 13. fordulója ma este ér véget, a Roma-Torino összecsapást hétfő este rendezik, mert az Olimpico rögbimeccs miatt "foglalt volt" a hétvégén. Érdekes találkozónak nézhetünk elébe, hiszen mindkét csapat igen támadó felfogásban játszik, a vendégek mestere szerint pedig a fővárosiak a jövő egyik meghatározó csapata lehetnek.

A Roma szezonja igen hullámzó, hiszen bár támadójátékukra nem lehet panasz, a védelmükben azonban akadnak problémák. Hasonló a Torino játéka is, Ventura mester 4-2-4-es felállása pedig nagyban közrejátszhat ebben.

" A Roma nyolc emberrel támad, és képesek ezt 90 percen keresztül csinálni. Természetes, hogy ilyenkor kinyílnak hátul,és könnyebben kapnak gólokat, azonban bármikor képesek gólt szerezni." - kezdte a torinói bikák edzője.

" A statisztika azt ígéri, hogy a Roma lőni fog legalább 1 vagy 2 gólt, a kérdés, hogy mennyit fognak kapni. Igen érdekes meccs lesz. Szerintem a Roma a jövő csapata, már most is nagyon erősek, de fiatal játékosaik vannak, akikben nagyon nagy potenciál mutatkozik." - fogalmazott Ventura.


azzurri.co.hu