Recent comments

Friss Hírek

Milan: Pastore jönne, Abate menne


Sajtóértesülések szerint Javier Pastore jövője bizonytalan a Paris Saint-Germainnél és a Milan szívesen leigazolná az argentin válogatott játékost.

A Rossonerinél nagy szükség lenne egy kreatív játékosra a középpályán és a klub sportigazgatója Ariedo Braida a 23 éves támadó-középpályásban látja a megoldást.

Pastore 2011 nyarán csatlakozott a Palermotól a PSG-hez, ahol hamar beilleszkedett és meghatározó játékos lett. Azonban az idei szezonban nem játszik jó formában és már nem is számít biztos kezdőnek Carlo Ancelotti csapatában.

Így nem kizárt, hogy a középpályás a távozás mellett dönt, ha nem változik a helyzet. És egyes hírek szerint a Milan kész lecsapni rá.

A PSG egyenlőre nem akar megválni Pastorétól, de ha az argentin válogatott játékos nem szedi össze magát és kapnak érte egy komoly ajánlatot, készek lesznek pénzé tenni.

A francia klub 15 hónapja 40 millió eurót fizetett Pastore-ért, de a Rossonerinél abban bíznak, hogy 20 millió euróért plusz Ignazio Abate játékjogáért cserébe meg tudják szerezni.

Pastore jelenlegi kontraktusa 2016 júniusában jár le.


acmilan.hu