Recent comments

Friss Hírek

Hiddink értetlenkedik Sneijder-ügyben


Mivel az olasz Udinese a múlt héten Európa Liga-csoportmeccset játszott az Anzsi Mahacskalával, több élelmes olasz újságíró a 2-0-ra nyertes hazaiak holland mesterét faggatta.

Sok találgatásra ad okot az, hogy az Internazionale holland válogatott középpályása, Wesley Sneijder mostanság nem nagyon áll az milánói szakvezetés rendelkezésére. Ennek egyik oka az, hogy a futballista sérült, a másik: megsértődött.

Mi is megírtuk, hogy az Oranje kiválóságát letiltotta az Inter-vezetés a twitterezésről, és ennek magyarázatát senki sem érti igazándiból.

S azután felvetődött, hogy Sneidjer januárban esetleg igent mond Guus Hiddink hívó szavára. Az Anzsi holland trénere ugyanis régóta igen jó viszonyban van a középpályással, akit igen nagyra tart, és a szakvezető Anzsi új játékmesterét látja benne.

Csakhogy Hiddink ez ügyben cáfol.

- Fogalmam sincs arról, miért éppen tőlem kérdik, hogy mit tervez Sneijder? – magyarázkodott Hiddink az Udinese elleni találkozót követő itáliai sajtókérdésre. 

– Azt javaslom, forduljanak inkább közvetlenül hozzá, ő majd választ ad arra, hogy valóban kapott-e ajánlatot az Anzsi valamelyik vezetőjétől.


Futballista.hu