Recent comments

Friss Hírek

Inter: Sneijder nem játszik, amíg nem módosít a szerződésén


Az Inter igazgatója, Marco Branca elárulta, miért nem kap szerepet az utóbbi időben Wesley Sneijder. A holland karmester szerződésével akadtak gondok Milánóban, a kék-feketék ragaszkodnak hozzá, hogy döntsön: vagy távozik januárban, vagy belemegy a fizetése csökkentésébe.

Sneijder már hetekkel ezelőtt azt mondta, hogy 100%-os állapotban van és készen áll a játékra, de Andrea Stramaccioni vezetőedző jegeli őt, a klub pedig bannolta a Twitter-oldalát. Míg a lapok az Anzhi Mahacskala téli ajánlatáról cikkeztek, Marco Branca ma elárulta a titkot a közönségnek. A jelek szerint a két fél útjai könnyen különválhatnak, mert Sneijder nem szeretne kevesebbet keresni, az Inter viszont nem szeretne neki ennyit fizetni.

"Ő a történelmünk része, mi nagyra becsüljük őt és törődünk vele, de kénytelenek voltunk egy naprakészebb szerződési javaslatot eléterjeszteni, amit szeretnénk, ha elfogadna." - mondta Branca a Sky Sport Italiának.

"Időt adtunk neki és az ügynökének hogy kiértékeljék a javaslatunkat, szóval a legfőbb oka annak, hogy nem játszik az az, hogy nyugodtabb környezetben tudjon gondolkodni. A klub és az edző is egyetértenek abban, hogy ha egy ideig nem kell a játékra koncentrálnia, világosabb döntést tud majd hozni a szerződése ügyében."

Sneijder az Inter legjobban kereső játékosa évi 6 millió €-s bérével. A lapok szerint valószínűtlen, hogy elfogadná a fizetéscsökkentést, és inkább a jelentősen magasabb béreket kínáló Manchester City, Manchester United, Anzhi Mahacskala trió egyikét választhatja, így a januári váltás egyre biztosabbnak tűnik.


azzurri.co.hu