Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétvégi menetrend


Palermo-Catania, szombat, 20:45
Közvetítéssorozatunkat a 15. helyen álló Palermo és a hetedik pozícióban tanyázó Catania összecsapásával kezdjük. Miccoliék egy háromgólos vereségbe futottak vele Bolognában az előző fordulóban, míg a Catania 2-1-re verte a Chievót. 

Torino-Fiorentina, vasárnap, 15:00
A Bikák az AS Romától kaptak ki 2-0-ra hétfőn, míg a Fiorentina 4-1-re verte az Atalantát. A firenzeiek a harmadik helyen állnak a táblázaton, Vincenzo Montella remek munkát végez a csapattal. A lilák egy esetleges újabb sikerrel a Juventus-Internazionale páros nyomába eredhetnek, illetve tarthatják a néhány pontos különbséget. 

Milan-Juventus, vasárnap, 20:30
Most eljön az igazság pillanata, Olaszország legnépszerűbb csapatainak összecsapása következik. A Juve mindössze egy verességel menetel, a Milan viszont bukdácsol az olasz élvonalban, a kiesőzónához szinte közelebb vannak Boneráék, mint a középmezőnyhöz. Korábban, ha nem ment a csapatnak, a rangadókra mindig összekapták magukat a fiúk, de akkor csak úgy hemzsegtek a meghatározó és kiváló képességű játékosok a San Siróban. Ma csak nagyítóval lehet néhány ilyen figurát találni náluk. És bár El Shaarawy termeli a gólokat, Abbiati pedig bravúrosan véd a Milan kapujában, ennek a derbinek a Juventus a toronymagas esélyese. 

Cagliari-Napoli, hétfő, 19:00
A Cagliari bravúros, 2-2-es döntetlent játszott az Inter otthonában az előző körben, míg a Napoli 2-0-s előnyről ikszelt a Milannal az elmúlt hétvégén. Cavaniék továbbra is a Scudettóért harcolnak, a Cagliari egyelőre stabil középcsapat. 

Parma-Inter, hétfő, 21:00
A Parma az Udinesével játszott 2-2-vel megy neki az Internek, a milánóiak nem bírtak a Cagliarival. Sneijderék nem engedhetnek meg ilyen botlásokat, ha a Juventus nyakán akarnak maradni. A Parma stabil csapat benyomását küldi, de a kék-feketék idegenben is esélyesebbek náluk. 

Lazio-Udinese, kedd, 20:30
A Lazio elhozott egy pontot a Juventus félelmetes otthonából, tartják ötödik helyüket Kloséék, míg az Udinese per pillanat a tizedik. Két remek csapat meccsét láthatjuk kedden, remek záró mérkőzésnek ígérkezik.


sportklubtv.hu