Recent comments

Friss Hírek

Milan: Robinhót tárt karokkal várják Brazíliában


Az AC Milan brazil támadója, Robinho sérülésekkel küzködött a szezonban, most azonban újra kezd magára találni. Brazil klubok érdeklődnek iránta, ő is gondolkozik a hazatérésen. 

Robinho a sérüléshullám után végre ismét kezd magára találni az AC Milannál, jól mutatja ezt a hétvégi, Juventus elleni gólja is. A 28 éves focista javuló formája miatt több ajánlatot is kapott brazil kluboktól, ő viszont első sorban a Santost választaná.

"Sosem lehet tudni, mi történik holnap a futball világában, nem mondhatom, hogy sosem fogok más brazil klubnak játszani. Azt azonban le kell szögeznem: a Santost szeretem a legjobban." -mondta Robinho a Lancenetnek. "Megkerestek a Germiotól, az Atletico Mineirótól, sőt, még a nagy rivális Sao Paulotól is. Majd meglátjuk, mi lesz."

Robinho még 2005-ben hagyta el nevelőklubját, hogy a Real Madridban játszon, majd következő klubjánál, a MAnchester Citynél csak szenvedett, így visszakerült a Santoshoz kölcsönbe 2010-ben. Még abban az évben érkezett a San Siroba, négy éves szerződést írt alá az AC Milannal.


sport365.hu