Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Milánóba igazolhat Lúcio


Nem jöttek be Lúcio számításai a Juventusnál: az Intertől érkezett védő alig kap lehetőséget a torinóiaknál, így már a télen visszatérhet Milánóba, igaz, ezúttal az AC Milanhoz. 

Nem nagyon jött be Lúció torinói kalandja. A brazil hátvéd, aki egykoron a világ egyik legjobbja volt, most nyáron igazolt ingyen az Internazionalétól a nagy rivális Juventushoz, ám a "zebráknál" csak elvétve kap lehetőséget: ebben a szezonban eddig tétmeccsen mindössze egy meccsen tudta magát beverekedni a csapatba.

Ezt elégelhette meg a hátvéd, hiszen minden jel arra mutat, hogy már a télen elhagyja a Juvét, és ismét Milánóba szerzodik. Igaz, az úticél ezúttal a város piros-fekete fele, azaz az AC Milan lehet. A két csapat éppen tegnap játszott bajnoki mérkőzést, amelyet a eddig szenvedő milánóiak 1-0-ra nyertek meg egy igencsak vitatható tizenegyessel.

A 34 éves, világbajnok hátvéd 2000 és 2004 között a Bayer Leverkusen játékosa volt, innen igazolt a Bayern Münchenhez 2004 nyarán. Összesen 236 Bundesliga-találkozó után állt tovább, és szerződött Olaszországba, az Internazionaléhoz, amellyel Bajnokok Ligáját is nyert, és amelyben három szezon alatt 96 bajnokin lépett pályára.


sport365.hu