Recent comments

Friss Hírek

Cambiasso: Visszakerültünk oda, ahova tartozunk


Esteban Cambiasso, az olasz bajnokságban jelenleg második helyen álló Internazionale argentin középpályása a Sport Mediasetnek elmondta, csapata visszakerült oda, ahova tartozik. 

Az Inter a Serie A hetedik helyén végzett a 2011–2012-es szezonban, így „csak" az Európa-ligában indulhatott, ahol három mérkőzés után vezeti csoportját. Andrea Stramaccioni csapatára azonban szombaton kiemelten fontos mérkőzés vár – a listavezető Juventus otthonába látogatnak az olasz bajnokság 11. fordulójában.

„Nagyon fontos mérkőzés lesz, ami eltér a többitől, de nem végeznénk ilyen keményen a feladatunkat, ha ez nem lenne egy különleges találkozó – ecsetelte Cambiasso. – Még túl korai a Scudettóról beszélni, de az Inter visszakerült oda, ahova tartozik: az első helyek egyikéért küzdhet."

Az argentin középpályás részletese beszélt a szombati Derby d'Italiáról is.

„A hagyományok és a rivalizálás miatt ez a mérkőzés plusz motivációt jelent a játékosoknak, de ez természetes. Nem hiszem, hogy bármelyik csapatnak is előnyt jelentene, hogy erre a találkozóra másképp készül, mint a többire. Csak a győzelem jár a fejünkben" – vélekedett Cambiasso, aki hozzátette, nem érezte igazságoznak a rázúduló kritikákat.

„Nem tudom, hogy miért vagyok ilyen jó ebben a szezonban. Azt viszont szeretném leszögezni, hogy azokat a kritikákat, amiket Javier Zanetti és én kaptam, igazságtalanok voltak."


NSO.hu