Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétvégi menetrend




Catania-Milan, péntek, 20:30
Már pénteken megkezdjük közvetítéssorozatunkat, amikor is a Cataniába látógató AC Milan mérkőzését mutatjuk meg. A piros-feketék az előző fordulóban legyőzték a címvédő Juventust, ha ez nem ad önbizalmat Montolivóéknak, akkor semmi. A Catania kikapott Palermóban, de egy ponttal még mindig megelőzi a milánóaiakat. Péntekre megfordulhat a sorrend.

Juventus-Torino, szombat, 20.30
Jön a Derby della Mole, azaz a torinói városi rangadó, amelyen a Juventus fogadja a Bikákat. A bajnok az előző körben botlott Milánóban, így nagyon sűrűvé vált az élboly, a Juvénak most nagyon kellenek a pontok. Ehhez vélhetően a Torinóiaknak is lesz egy-két szavuk...

Napoli-Pescara, vasárnap, 12:30
A nápolyiak tapadnak a Juventus-Inter kettősre, a tabella utolsó helyén álló Pescara ellen tovább menetelhetnek Cavaniék, az ilyen meccseken szoktak hármat-négyet rúgni a világoskékek.

Inter-Palermo, vasárnap, 15:00
Az Internazionale kikapott Pármában hétfőn, a Palermo viszont sikerélménnyel várhatja a meccset, hiszen Miccoliék 3-1-re verték a Cataniát. A milánóiaknál pályán kívüli események is zavarják a felkészülést, Wesley Sneijder ultimátumot kapott, ameddig a holland világklasszis nem dönti el, hogy hajlandó-e elfogadni az Inter új szerződésajánlatát, addig nem léphet pályára a csapatban.

Fiorentina-Sampdoria, vasárnap, 20:30
A Fiorentina még mindig dobogós, Vincenzo Montella remek munkát végez Firenzében. bár a kisebbik torinói klubbal csak ikszeltek a Lilák. A Sampdoria a Bologna legyőzésével javított negatív mérlegén, most nem a genovaiak az esélyesek.


sportklubtv.hu