Recent comments

Friss Hírek

Berlusconi: Allegri marad az edzőnk


A Milan elnöke Silvio Berlusconi megerősítette, hogy jövőre is Massimiliano Allegri marad a Rossoneri edző, annak ellenére, hogy a napokban bejelentette, hogy harcba szálnak Pep Guardioláért. 


A Milan elnöke hétvégén még azt nyilatkozta, hogy megpróbálják leigazolni jövőre a korábbi Barcelona edzőt, de most úgy tűnik mégis bizalmat szavaznak Allegrinek.

„Guardiolával a padon a Barcelona játszotta a legszebb futballt Európában.” mondta a korábbi olasz miniszterelnök a Canale 5-nek.

„Ki ne szeretné Guardiolát a csapata élére, de jó a kapcsolatunk Allegrivel és vele folytatjuk. Mindig is jó viszonyt ápoltunk vele, annak ellenére, hogy a sajtóban másról lehetett hallani – de azokból semmi sem volt igaz.”

„A történelem három legszebb futballját játszó csapata: Cruyff Ajaxa, a Milan a három hollanddal (Frank Rijkaard, Ruud Gullit, Marco Van Basten) és Guardiola Barcelonája. Azonban mi továbbra is kitartunk Allegri mellett.”

A Milan csak küszködött eddig a szezonban, de a Juventus 1-0-s legyőzésével komoly lépést tettek előre.

„Most a fiatalokra kell koncentrálnunk és időt kell adnunk nekik, hogy bizonyíthassanak. Tovább kell haladnunk a megkezdett úton és azt hiszem egy nagyon erős támadószekciónk lesz ha Alexandre Pato visszatér Stephan El Shaarawy és Bojan Krkic mellé.”

Berlusconi azt is kihangsúlyozta, hogy jól döntöttek, amikor januárban nem adták el Patot a Paris Saint-Germainnek és igazolták le a helyére a Manchester City támadóját Carlos Tevezt.

„Nem bántam meg, hogy megtartottuk Patot. Személy szerint soha nem is kedveltem Tevezt. Különben is új korszakot kezdünk fiatalokkal.”

Egyes hírek szerint Wesley Sneijder januárban távozhat az Intertől és a városi rivális Milan kész lecsapni rá. Berlusconi röviden reagált a pletykákra:

„A Milannak nincsenek ilyen tervei.”


olaszfoci.hu