Recent comments

Friss Hírek

Marchisio: Felkészültünk


Claudio Marchisiónak nincsenek illúziói a Juventusra kedd este a Chelsea személyében váró feladat kapcsán.

A Bianconeri jelenleg egy ponttal áll a címvédő mögött a csoportban, és mindenképpen győznie kell, hogy nagy esélye legyen a továbbjutásra a kieséses szakaszba. Marchisio, aki egyike azon négy játékosnak, aki a Chelsea elleni 2009-es meccseken is játszott, kiemelte a sokat költő Kékek erősségét.

"Az egyik legerősebb csoportba kerültünk az idei Bajnokok Ligájában, és az európai címvédővel kell szembenéznünk. Sokat befektettek a nyáron, és megerősítették a csapatukat."
"Lehetetlen kiemelni csak egy játékost, akitől félnünk kéne, mivel a csapat az erősségük, és pontosan ez az, ami a múlt évi győzelemhez vezette őket. Nagyon tiszteljük őket, de mindent meg fogunk tenni, hogy továbbjusssunk."

Miközben a Chelsea kihasználta az alkalmat, hogy pihentesse néhány játékosát a szombati West Brom elleni 2-1-es vereség alkamával, Antonio Conte teljes csapattal állt fel a Lazio látogatásakor.

Marchisio kitart azon véleménye mellett, miszerint a Bianconeri készen fog állni a holnap esti kezdősípszóra.

"A fáradság nem lesz probléma. Az ilyen nagy meccsek segítenek pluszenergiákat találni, és mindenki részt akar venni bennük. A legfontosabb dolog, hogy ugyanazt az akarást tartsuk fenn, ami a Nordsjaelland, a Pescara és a Lazio elleni meccseken jellemezte a csapatot. Igaz, hogy nem nyertük meg az utolsó meccsünket, de a hozzáállás nagyszerű volt."

A középpályás hiszi, hogy a Bianconeri tapasztalathiányának a Bajnokok Ligájában nem lesz semmi hatása a meccsre.

"Talán a Chelsea-nek nagyobb tapasztalata van a Bajnokok Ligájában, főleg, hogy mi nem játszottunk ebben a sorozatban évek óta. Ugyanakkor van néhány tapasztalt válogatott játékos a keretünkben, és mi is felkészültünk. Talán a lehető legjobbkor jön ez a meccs, mivel nagyon jól reagáltunk az Inter elleni vereségre."


Juventusfc.hu