Recent comments

Friss Hírek

Deschamps: Örömmel térek vissza


A francia szövetségi kapitány, Didier Deschamps számára finoman szólva sem ismeretlen az olasz közeg, hiszen játékosként öt, vezetőedzőként pedig egy szezont lehúzott a Juventusnál.

„Boldog voltam Torinóban, mind szakmailag, mind magánemberként. Csak kellemes emlékeim vannak. Örömmel térek vissza Olaszországba, még ha reméltem, hogy a mérkőzést Torinóban rendezik meg. Csodálatos lesz találkozni azokkal a játékosokkal, akiket régebbről ismerek, és akiket volt szerencsém edzeni.”

„Felkészülési mérkőzés lesz ugyan, de az eredmény mindig fontos – igazolta egyből Prandellit Deschamps. – Amikor egy olyan csapattal játszol, amely a világ élvonalába tartozik, mindig különleges elvárások vannak a mérkőzés előtt, és óriási koncentrációt igényel a játékosoktól.”

A franciák, ahogy Prandelli is említette, újjáépítés esnek át a csalódást keltő szereplések után.

„Olaszország bemutathatja a követendő példát. Nem tudom pontosan, mit várjak az olaszoktól, tekintve, hogy háromvédős felállással és 4–3–3-ban is képesek játszani. Abban azonban biztos vagyok, hogy Prandelli nagyon támadó felfogású csapatot küld pályára.”


NSO.hu