Recent comments

Friss Hírek

Guidolin: A csapatnak támogatásra van szüksége


Legutóbb is csak döntetlent játszott a bajnokságban a Chievo ellen az Udinese, így a zebrák továbbra is csak a középmezőnyben állnak - ez pedig nem tölti el örömmel az udinei ultrákat. A csapat edzője, Francesco Guidolin azonban nyugalomra int.

"A csapatnak szüksége van a szurkolók támogatására" - kezdte Guidolin.

Az Udinese az elmúlt két évben szerepelhetett a Bajnokok Ligájában, köszönhetően a bajnokságban elért jó helyezésének, ám most csak a 10. helyen áll,e mellett pedig az Európa Ligában utolsóként áll csoportjában.

"Ez egy új, fiatal csapat, aminek szüksége van a támogatásra. Úgy érzem ez a csapat, amelyik megmutatta,hogy soha nem adja fel,megérdemel egy nyugodt környzetet. Új csapatunk van,de reméljük, idővel Roberto Pereyra olyan lesz,mint Mauricio Isla, Allan mint Kwadwo Asamoah, vagy Brkic is felnő Samir Handanovic szintjére. Jelenleg könnyen alakítunk ki helyzeteket, ám a védelemben elkövetett túl sok hiba miatt könnyen is kapunk gólokat. 

Az egész csapatnak figyelmesebbnek, precízebbnek kell lennie a jövőben" - fogalmazott Guidolin, akit a legutóbbi bajnokin elküldtek a kispad mellől, heves reklamálása miatt.


azzurri.co.hu