Recent comments

Friss Hírek

Barzagli: Az Inter egy figyelemre méltó veszély


Az olasz védő a szombati, Nerazzurri elleni összecsapás előtt elárulta: csodálja az argentin támadót és az Inter edzőjét, Andrea Stramaccionit.

Andrea Barzagli elismerte, kemény lesz tartani Diego Militót a szombati mérkőzésen. Stramaccioni játékosai megnyerték az utolsó 8 mérkőzésüket, Milito pedig 5 gólt szerzett eddig 10 mérkőzésen a szezonban, de Barzagli tisztában van a feladatával.

"Félek Diego Militótól. Ő egy komplett csatár, egyike Európa legjobbjainak. Ő nem marad le semmiről. Az Inter egy figyelemre méltó veszély. Stramaccioni egy jó edző és jó ötletnek tartom, hogy egy fiatal tréner kapott esélyt a munkára. Nem hinném, hogy ez a mérkőzés döntő fontosságú lesz a szezonra nézve. A Nerazzurri is képes lehet harcba szállni a bajnoki címért, de mi egy olyan csapat vagyunk, akik hisznek magukban. Mindig megpróbálunk két lábbal a földön járni, és egy kemény szezonkezdésen vagyunk túl, ha a Bajnokok Ligáját is figyelembe vesszük. Én azt remélem, hogy dominálni és nyerni tudunk." - mondta a játékos a Sky Sport Italiának.

A Derby d'Italia kezdőrúgására szombaton 20:45-kor kerül sor a Juventus Stadiumban. Jelenleg 4 pont különbség van a két csapat között.



Juventusfc.hu