Recent comments

Friss Hírek

Milan: Strootman és Yanga-Mbiwa is érkezhet


Az olasz Tuttosport szerint a Milan a téli átigazolási időszakban szeretné megerősíteni a csapatát Kevin Strootmannal, Mapou Yanga-Mbiwával, Vlad Chirichesszel és Andreas Corneliusszal.

Alig több mint két hónap múlva ismét nyílik az átigazolási időszak. A gyenge eredmények miatt a Milan több posztra is szeretne játékost igazolni.

A Tuttosport szerint a rossoneri legfőbb kiszemeltje Kevin Strootman és Mapou Yanga-Mbiwa. Strootman jelenleg a holland PSV-ben játszik, és kiváló teljesítményére több élcsapat felfigyelt. 

A holland válogatott középpályás korábbi nyilatkozatában elismerte, szeretne a Milanhoz igazolni. Azonban ez akadályba ütközhet, hisz a brit Mirror lap szerint a PSV 30 millió euróra taksálja a játékos kivásárlási árát.

Yanga-M’Biwa jelenleg a francia bajnokságban szereplő Montpellier alkalmazásában áll. A nyári átigazolási időszakban már nagyon közel került a Milanhoz, végül azonban a két csapat nem tudott megegyezni a játékos árát illetően. A francia védőnek 2013. nyarán lejár a szerződése, tehát ha a Montpellier pénzt szeretne látni, akkor a télen mindenképp el kell adniuk. 

A Milan mellett az Arsenal is igen élénken érdeklődik a 23 éves védő iránt, akinek kivásárlási ára 8-10 millió euró között van.

A talán ismeretlen, Vlad Chiriches neve is felmerült a Milannál, mint lehetséges érkező. A román középhátvéd jelenleg a Steaua Bukarest játékosa, és a nyári átigazolási időszakban az FC Barcelona 10 millió eurós ajánlatot tett a játékosért, amelyet végül a román csapat vezetősége elutasított. A Milan mellett a Lyon is jó eséllyel pályázik a játékos megszerzésére. Szerződése 2015. júniusáig szól a csapatával.

A támadósorba Andreas Cornelius érkezhet. A dán labdarúgó jelenleg az FC Kobenhavn játékosa. A támadó a jelenlegi szezonban 13 bajnoki mérkőzésen 10-szer volt eredményes, így több rekordot is megdöntött. A 19 éves Cornelius szerződése 2016-ig szól, kivásárlási ára 500 ezer euró körül van.


acmilan.hu