Recent comments

Friss Hírek

Az Inter is győzelemmel hangolt a Derby d'Italiára


Az Internazionale öt győzelemből „érkezve” további önbizalom-növelést tervezett a Sampdoria ellen, ehhez képest egy félidő után 0–1-re állt egy csúnya egyéni hiba következtében. 

A bakit Andrea Ranocchia követte el és Gianni Munari használta ki, az Inter pedig ez előtt és után hiába támadott, nem tudott betalálni – Antonio Cassano, Fredy Guarín is helyzetet hagyott ki, Diego Milito pedig kevéssel maradt le egy beadásról (és a valószínű gólról).

A második félidő elején Andrea Costa összehozott egy Inter-büntetőt és még ki is állították – Milito köszönte a lehetőséget, kiegyenlített a tizenegyesből. Az Inter „Hercege" a 2012-es évben már 25. Serie A-gólját szerezte meg – eredményesebb ebben a naptári évben az olasz élvonalban, mint bármely más játékos.

A milánóiak nem álltak meg itt, hajtottak a második gólért, amelyet a 68. percben meg is szereztek: Renan hibája után fordult az Inter, a kontra végén Cassano Palacio elé tálalt, aki kihasználta az előtte adódó lehetőséget és kilőtte a hosszút. 

A harmadikat Guarín szerezte meg a 81. percben (a támadás során lest észlelő és reklamáló Ciro Ferrarát elküldte a bíró a kispadról), Eder szépítése már későn jött, így az Inter is győzelemmel hangolt a Derby d'Italiára.


Internazionale–Sampdoria 3–2 (D. Milito 52. – 11-esből, Palacio 68., Guarín 81., ill. Munari 20., Eder 94.)


NSO.hu