Recent comments

Friss Hírek

Zeman: Nem volt túl jó a csapat teljesítménye


Nem volt felhőtlenül boldog Zdenek Zeman a tegnap esti meccs után annak ellenére, hogy csapata 3:0-ra nyert és továbbjutott az Atalantával szemben.

"Az eredménnyel és ahogy a csapat a meccset kezdte elégedett vagyok, azonban a második félidőben túl sokszor hagytuk az Atalantát kezdeményezni. Összességében nem volt túl jó a csapat teljesítménye."- kezdte nyilatkozatát Zeman.

A mérkőzésen piros lapot kapott Pablo Osvaldo, miután Carlos Matheuvel szabálytalankodott, így a Roma az utolsó 35 percben emberhátrányban játszott.

"Ha valaki kiállíttatja magát és ezzel a csapatát emberhátrányba kényszeríti, hát az nem segítség. Osvaldo és Destro nem játszhatnak együtt mint középcsatárok, azonban ha valamelyik kicsit kihúzódik a szélre, akkor elférnek egymás mellett. Alessio Romagnoli jól játszott és biztos vagyok benne, hogy még sokra viszi a srác. Remélem, hogy segítségünkre lesz a szezon során, mert jó játékos. Az egyáltalán nem számít, hogy még csak 17 éves."

De Rossi a Lazio elleni meccs óta először volt kezdő, hiszen a Fiorentina ellen csak csereként lépett pályára.

"De Rossi jól kezdett, aztán ahogy az egész csapat, ő is kicsit visszább vett, bár ez tőle várható is volt, hiszen elég sokat kihagyott." 


asroma.hu