Recent comments

Friss Hírek

Zeman: Ma jól játszott a csapat

A Roma mestere elégedetten konstatáta, hogy csapata a második félidőre feltámadt és megfordította az eredményt, valamint felhívta a figyelmet a Roma erőnlétére is.






"Ma jól játszott a csapat. Az első félidőben kicsit lassúak voltunk, de a második félidőben minden erősségünket bevetettük a győzelem érdekében, amit végül sikerült megszereznünk."- kezdte a sajtótájékoztatót Zeman.

"Talán az erőnlétünk is jobb volt, mint az ellenfelünké és a teljesítményünk is jobb volt, mint a Pescara ellen mutatott. Viszont továbbra is meg kell találnunk a folytonosságot és a koncentrációt."

De Rossi eltiltása és Osvaldo sérülése miatt Pjanic meglepetésre a középpálya jobb oldalán szerepelt a támadó hármas egyikeként.

"Pjanic jól végezte a dolgát, pedig nem szokott hozzá, hogy a büntetőterületen belül szerepel, de szerencsére jól alkalmazkodott az új szerephez. Elégedett vagyok Tachtsidis munkájával is, valamint Francesco Totti is remek teljesítményt nyújtott, igaz nem először mutatkozik meg, hogy milyen hihetetlen kvalitású játékosról van szó."

"A második játékrészben a középpályások nagyon jól nyomtak és a legtöbb lehetőségünk a széleket bejátszva adódott." 


asroma.hu