Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétvégi program


AS Roma-Fiorentina, szombat, 20:30 - ÉLŐ
A 16. forduló egyik slágermeccsének ígérkezik a pazar focit játszó AS Roma és a Vincenzo Montella irányításával élcsapattá váló Fiorentina összecsapása. A lilák negyedikek, két ponttal lemaradva a dobogó legalsó fokán álló Intertől. A legutóbb Sienában diadalmaskodó rómaiak két hellyel és három ponttal követik a firenzeieket, pazar mérkőzésnek ígérkezik ez a párharc!

Atalanta-Parma, szombat, 23:00 - felvételről
Középcsapatok rangadója lesz az Atalanta-Parma találkozó, amelynek picivel talán a vendégcsapat az esélyese. Mindkét gárda vereséggel hangolt a szombatra. a bergamóiak Bolognában, míg a pármaiak Rómában, a Lazio vendégeként szenvedtek vereséget. 

Palermo-Juventus, vasárnap, 15:00 - ÉLŐ
A címvédő Juventus Palermóban lép pályára vasárnap, az ex-Zebra Miccoli vezette hazaiak ellen. A Juve a Derby della Mole győzteseként hagyta el a játékteret, 3-0-ra verte a Torinót. Nem irigyeljük a Palermót, a múlt héten az Inter, most pedig a Juve jön.

Inter-Napoli, vasárnap, 20:30 - ÉLŐ
A forduló legnagyobb rangadója lesz az Internazionale-Napoli ütközet. Cavaniék egy laza ötöst hintettek a Pescarának, az Inter a Palermót verte. A nápolyiak per pillanat két ponttal megelőzik a harmadik helyen álló milánóiakat, egy esetleges hazai siker esetén helyet cserélne a két klub a tabellán. A világklasszis Wesley Sneijderre nem tart igényt az Inter, vele azért egyértelműbb lenne a helyzet. 

Torino-AC Milan, hétfő, 12:00 - felvételről
Kezd feltámadni a Milan, Montolivóék Cataniában nyertek 3-1-re a hétvégén, és szépen lassan kineveltek egy világklasszist El Shaarawy személyében. A Torino háromgólos vereséget szenvedett a Juventustól, így a Bikák most javítanának. A piros-feketék viszont jönnek fel, mint a talajvíz, ráadásul idegenben jobban szerepelnek, mint otthon.

Sampdoria-Udinese, hétfő, 19:00 - ÉLŐ
Hétfőre is marad két mérkőzés a Serie A 16. fordulójából, először az Udinese genovai vendégjátékát mutatjuk meg a hét első napján. A Samp nagyszerű 2-2-es döntetlent játszott Firenzében, míg az Udinese a Cagliarit verte 4-1-re. Megjósolhatatlan a parti kimenetele.

Bologna-Lazio, hétfő, 21:00 - ÉLŐ
A fordulót a Bologna-Lazio meccsel zárjuk. A Bologna az Atalantát, míg a Lazio a Parmát intézte el a mögöttünk hagyott hétvégén, a Sasok továbbra is az élcsapatok között szeretnék tudni magukat, újabb három ponttal megtennék a magukat. 


sportklubtv.hu