Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétvégi menetrend


Udinese-Palermo, szombat, 18:00
A Palermo udinei vendégjátékával nyitjuk a hétvégi olasz közvetítéssorozatunkat. Az Udinese tévés meccsen verte idegenben a Sampdoriát az előző körben, a Palermo viszont kikapott a Juventustól. Di Nataléék az esélyesebbek. 

Lazio-Inter, szombat, 20:30
A forduló rangadóját Rómában rendezik, ahol a Lazio az Internazionalét fogadja. A Sasok egy borzalmas 0-0-t játszottak Bolognában az elmúlt hétvégén, az Inter egy remek meccsen verte meg a Napolit. A milánóiakra most is nehéz meccs vár, de idegenben idén remekelnek Militóék.

Fiorentina-Siena, vasárnap, 12.30
A Fiorentina a szezon meccsét játszott az AS Roma otthonában a 16. fordulóban, ahol 4-1-es vereséget szenvedett. Vincenzo Montellát nem győzzük dicsérni, olyan jó munkát végez Firenzében, folyamatosan az élcsapatok nyakán lihegnek a Lilák. A tökutolsó Siena legyőzése nem jelenthet gondot Joveticéknek...

Milan-Pescara, vasárnap 15:00 (ÉLŐ-ben a honlapunkon)
hétfő 14:00 - felvételről
A Milan már a hetedik helyen áll a tabellán! Jönnek fel a piros-feketék, mint a talajvíz, az előző körben a Torinót intézték el Pazziniék. A Pescara legyőzte a Genoát a kiesési rangadón. Allegri mester együttese tovább folytathatja jó sorozatát, a Pescarát elvben le kellene győznie Montolivóéknak. 

Juventus-Atalanta, vasárnap, 15:00
A címvédő Juventus Palermóból is elhozta a három pontot, az Atalanta sem reménykedhet sok jóban vasárnap. Pirlóéknak jelenleg négy pont előnyük van az Inter előtt, így a torinóiak nem engedhetnek meg maguknak botlást a bergamói csapattal szemben.

Napoli-Bologna, vasárnap, 1:15, felvételről
A nápolyiak helytálltak Milánóban az Inter ellen, de játékukért nem járt pont, 2-1-re kikaptak. Cavaniék a Lazióval ikszelő Bologna ellen javíthatnak. 

A Serie A 17. fordulójából a Milan-Pescara találkozót tesztjelleggel honlapunkon, a sportklub.tv-n tekinthetik meg vasárnap 15 órától, szintén élőben! 

A sportklub.tv-n vasárnap 15 órától TESZTJELLEGGEL élőben, magyar kommentárral fogjuk közvetíteni a Milan-Pescara mérkőzést az olasz labdarúgó-bajnokságból!

A közvetítés ezen a linken lesz látható!

A technikai részletek:
KIVONAT
==========================
Támogatott eszközök:
- PC/Mac/Linux
- iPhone 3+/iPad
- Android 2.3+ (limitált) mobil és tablet
- Android 4.1 mobil és tablet
Az Android eszközök esetében a gyártók az eszközre szabják a verziókat, így
általános szabályt csak 4.1.x, Jelly Bean után lehet mondani: ettől a
verziótól az Android saját böngészője és videolejátszója már támogatja a
video lejátszását.
==========================
RÉSZLETES
==========================
Támogatott eszközök:
- PC/Mac/Linux
A PC/MAC/Linux platformok mai, Silverlight plug-int futtatni képes böngészőiből lejátszható a stream. Amennyiben nincs ez még telepítve, a böngésző automatikusan felajánlja a telepítést. Ezután újra kell indítani a böngészőt. Ennek ellenőrzéséhez, telepítéséhez az alábbi link ad útmutatást:
http://www.microsoft.com/getsilverlight/Get-Started/Install/Default.aspx
- iPhone 3 és utódai/iPad
Az iPhone 3,4,5 és az iPad verziói saját lejátszóival is támogatja a lejátszást.

- Android 2.3+ (limitált) mobil és tablet
- Android 4.1 mobil és tablet
Az Android eszközök esetében (mobil vagy tablet) a gyártók jellemzően az eszközre szabják a verziókat, így általános szabályt csak 4.1.x, Jelly Bean után lehet mondani: ettől a verziótól az Android saját böngészője és videólejátszója már támogatja a video lejátszását.

i, Android 2.3.3 Gingerbread
Nem támogatja a változó sávszélességű lejátszást, azonban:
A böngésző az elérhető minőségű stream-eket mutatja. Itt a rendelkezésre álló hálózati erőforrásnak megfelelőt kiválasztva (200-800kbps javasolt) az eszköz beépített lejátszója, az Mplayer vagy a Dice player lejátsza a stream-et, amennyiben a hardver lehetővé teszi ezt.

ii, Android 4.1 Jelly Bean
Ez a verzió már támogatja az adaptív lejátszást is.
A böngészőben megjelenő elérhető profile-ok közül lehet választani, a legfelső az adaptív lejátszást indítja el (ajánlott). A Jelly Bean beépített lejátszója képes lejátszani a videot - amennyiben a hardver lehetővé teszi.


sportklubtv.hu