Recent comments

Friss Hírek

Radu: Öt éve vártam erre a gólra


A Lazio román légiósa tegnap a Maribor elleni (4-1-es sikerrel végződő) Európa Liga-meccsen először talált be a Lazio színeiben, és állítása szerint már nagyon várta ezt a találatot, azonban még sok fontos feladat vár rá a szezonban.


„Öt éve arra vártam, hogy gólt szerezzek a Lazióban” – mondta az uefa.com-nak. „Nem érdekes hogy ki ellen, csak az a fontos hogy nyertünk, és egy nagyon kemény csoport elején végeztünk. Ráadásul ez egy szép ajándék leendő feleségemnek, akivel pénteken házasodunk össze.”

Radu tehát családilag és egyénileg is szép időszakot él meg, azonban tudja, még sok feladat vár rájuk:

„Még nagyon sok fontos meccs áll előttünk – elsőnek rögtön a Bologna ellen hétfőn, ahol mindenképpen nyerni akarunk. ezen kívül természetesen folytatni akarjuk a harcot a bajnokságban, a kupában, és az Európa Ligában is.”

Hogy minden fronton harcolni akarnak, egyáltalán nem üres beszéd: a Lazio az egyetlen olyan csapat idén és tavaly is, amelyik bevallottan nagyon komolyan veszi az EL-t is – ezt maga a vezetőedző, Petkovic nyilatkozta. 

Az Udinese már a csoportkörben kiesett, míg a Napoli és az Inter a minimumot teljesítve, sokszor nem a legerősebb kezdővel, csoportmásodikként ment tovább.


azzurri.co.hu