Recent comments

Friss Hírek

Pereira: Ha megnyerjük a scudettót, akkor levágom a copfomat


Vérszemet kapott Álvaro Pereira. A rangadókon sorozatosan győzeledelmeskedő Internazionale uruguayi légiósa négypontos hátrányban is hisz abban, hogy leelőzhetik a jelenleg az élen álló Juventust, így fogadalmat tett a haja kárára.

Optimistán néz a jövőbe Álvaro Pereira, az Internazionale balhátvédként és bal oldali középpályásként is bevethető futballistája. Az uruguayi a Sky Sports Italiának adott interjújában elárulta, hogy a sikerért még áldozatokra is képes.

,,Meg akarom nyerni a bajnokságot, és nagy céljaim vannak az újévben! 

Megfogadom, hogy ha megnyerjük a scudettót, akkor levágom a copfomat.

Hogy erősebbek vagyunk-e, mint a Juventus? Csak a  saját csapatommal törődöm. És ha a bajnoki címről kérdeznek, akkor csak azt mondhatom, hogy keményen dolgozunk ezért is, az Európa Ligáért, minden címért, amit csak megszerezhetünk."

A mindössze 26 éves, de már rengeteg trófeát begyűjtő (világbajnoki harmadik, Copa America-győztes, portugál bajnok és kupagyőztes, Európa Liga-első) egy másik dél-amerikainak, a csapatkapitány Javier Zanettinek is megköszönte, hogy befogadta a klub.

,,Szinte folyamatosan együtt vagyunk. Közel lakunk egymáshoz, és nagyon rendes velem, amióta csak Milánóba érkeztem. Szerinte ki kell használnunk minden egyes pillanatot, igyekszem is így tenni."


hatharom.hu