Recent comments

Friss Hírek

Olasz Kupa: Áldozatokat követelt a Juve továbbjutása


A Juventus 1-0 arányban legyőzte a Cagliari csapatát az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében, így bejutott a legjobb nyolc közé. A hazaiaktól Vidalt és Bendtnert az első félidőben sérülés miatt le kellett cserélni, a győztes gólt Giovonco szerezte az 57. percben.

Az első félidőben nem született gól, Bendtner három, Giovinco egy alkalommal rontott ígéretes lehetőséget, amikor még kialakulhatott volna veszélyes helyzet, utóbbit tévesen állította meg a játékvezető lesen.

A Juventus hatalmas fölényben játszott, a Cagliaritól támadásban alig lehetett valamit látni, s ezen az sem változtatott, hogy Vidalt már az első játékrész első felében, Bendtnert pedig annak hajrájában kellett lecserélni sérülés miatt.

A fordulás alábbhagytak a lendületes hazai rohamok, mégis ekkor szerzett vezetést a Juventus. Az 57. percben Rossettini nem tudott felszabadítani a Cagliari tizenhatosán belül, Giovinco elé került a labda, aki az ötösről laposan a bal alsó sarokba lőtt (1-0)

Mindössze néhány perccel később egyenlíthettek volna a szárdok, de Dessena 25 méteres lövését Buffon kipiszkálta a jobb alsó sarokból.

A hajrában még kialakulhatott volna egy veszélyes szituáció a Juventus kapuja előtt, amikor Thiago Ribeiro a földre került, de a játékvezető műesésnek ítélte az esetet.

Győzelmével a Juventus továbbjutott a legjobb nyolc közé, ahol a Milan-Reggina párharc győztesével csap össze.

Juventus-Cagliari 1-0 Giovinco(57.)


hatharom.hu