Recent comments

Friss Hírek

Milan: Armero érkezhet a télen


Egyre több helyen erősítik meg, hogy januárban a Milanhoz kerül Pablo Estifer Armero, az Udinese 26 éves baloldali játékosa. 

Elsőként a Tuttomercatoweb.com írta meg, hogy a játékos és ügynöke is nyitott a klubcserére és lázasan egyeztetnek a háttérben a felek. Ezt követően a calciomercato.com is megerősítette a hírt, egyúttal azt írta: a felek lezárták a  megbeszélést és a kolumbiai játékos érkezése szinte biztosra vehető.

A lap az üzlet részleteit is az olvasók elé tárja. Eszerint a Milan 10 millió euróért vásárolja meg a védőt és az Udinese kap  egy fiatal játékost is a Milan Primavera keretéből. (Ez az ár egyébként nagyjából megegyezne a transfermarkt.de által becsült 10,5 millió eurós árral).

Armero 2010-ben érkezett a brazil bajnokságból, a Palmeiras csapatától az Udinesehez. Azóta a Serie A-s klub meghatározó játékosa. Armero a Milan harmadik kolumbiai játékosa lenne a szezonban, előfordulhatna, hogy a csapat 3 kolumbiai védővel állna fel egy meccsre, ilyen még sohasem volt sem a Milan, sem a Serie A történetében.


acmilan.hu