Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Védő-lesen


Doria, Danilo, Dede, Ogbonna: a sor végtelen, mindenesetre a Juventusnak pótolnia kell a télen távozó Luciót. 

A Tuttosport információi szerint a Juventus egy újabb brazillal pótolhatja azt a Luciót, aki készen áll arra, hogy elhagyja a Juventust, és valószínűleg egyben Európát is. 

A védő ügynöke kapcsolatban áll több brazil klubbal, a São Paulo, az Internacional és a Porto Alegre is sorban áll a kegyeiért.

A Bianconeri első jelöltje a pótlására a Botafogo 18 éves középhátvédje, Doria , akit nagy tehetségnek tartanak hazájában, ráadásul a bal oldalon is elboldogul, ő lehetne Bonucci alternatívája a csapatban. 

Doria mellett újabb brazilok szerepelnek a Juve listáján, mint például Danilo az Udinéséből, vagy az a Dede a Vasco da Gamából, aki több mint egy éve megfigyelés alatt áll, és Paratici  több bajnokin is élőben tekintette meg őt.

A brazilok mellett a Toro hátvédje, Angelo Ogbonna neve is megtalálható a jelöltek között, aki nagy népszerűségnek örvend a Juventus vezetőségében. 

A sportmediaset.it információi szerint viszont az Urbano Cairo által kiszabott ár tudatában, a hátvéd biztosan túl drága lesz a Bianconerinek. Beppe Marotta már legalább háromszor kopogtatott a Toro ajtaján a Kapitányukért, de eddig mindig süket fülekre talált a vezetőik körében, akik sokkal szívesebben adnák el külföldre őt, mintsem a fekete-fehér „ellenséghez.” Ogbonna ára 12-15 millió euró közé tehető, de az Öreg Hölgy vezetői ezt soknak találják. A Granata elnöke néhány hónapja még 20 millióért árulta Angelót, és kijelentette, hogy ő soha nem lesz a Juventus játékosa, de a Mercato mindig tartogat meglepetéseket…


Juventusfc.hu