Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Drogba vagy Llorente?


Egy újabb nap és a szokásos átigazolási pletyka, amely szerint Fernando Llorente januárban elhagyja az Athletic Bilbaot és a Juventusba igazol.

Olasz lapértesülések szerint, miután a Juve kvalifikálta magát a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában, kész egy 6 millió eurós ajánlatot tenni januárban Fernando Llorentéért.

Problémát azonban két dolog is jelenthet. Az egyik, miszerint a játékos a héten kijelentette, hogy szeretné kitölteni a szerződését Bilbaoban és csak nyáron hagyná el a csapatot. A másik, talán nagyobb probléma, hogy több angliai és spanyolországi klub is szeretné soraiban látni a spanyol támadót, ezért a Bianconeri újfent megkörnyékezte Drogbát.

Az Öreg Hölgyet többször szóba hozták Didier Drogbával, azonban sem őt, sem pedig másik top csatárt nem sikerült leigazolni. 

Ennek ellenére úgy tűnik új fejezet nyílhat a két fél közös történetében, miután Beppe Marrotta úja tárgyalásokba szeretne kezdeni a kínai Shanhai Shenhua vezetőségével, hogy kölcsönbe Torinóba kerülhessen az elefántcsontparti játékos.


Juventusfc.hu