Recent comments

Friss Hírek

Inter: Sneijder megerősítette, nem hosszabbít


Wesley Sneijder, az Internazionale labdarúgója hétfőn közleményben tudatta: nem írja alá a csökkentett fizetést kínáló szerződést, amelyet olasz klubja tett elé. Arról egyelőre nincs hír, hogy az egyezség meghiúsulása a holland középpályás közeli távozását eredményezi-e.

„Pillanatnyilag semmi okom arra, hogy aláírjak. Hogyan fogadhatnék el ilyen kondíciókkal új szerződést, ha még csak nem is játszom? Jelenleg nem dönthetek másképp, mint hogy nem írok alá az Internek" – olvasható Wesley Sneijder hétfőn kiadott rövid közleményében.

Mint ismert, az Inter azzal a feltétellel kívánja egy évvel meghosszabbítani Sneijder 2015-ben lejáró szerződését, hogy a holland játékos beleegyezik: csökkentik évi hatmillió eurós fizetését. A felek hétfői egyeztetésén – mint arról sajtóhírek alapján már beszámoltunk – a játékos nemet mondott az ajánlatra.

Sören Lerby, a játékos menedzsere hozzátette: ameddig nem látják tisztán, milyen szerepet szánnak Sneidjernek az Internél, óvatlanság lenne új szerződést aláírni, és nem is teszik meg.

Massimo Moratti, az Inter elnöke a játékos közleményének megjelentése előtt még bizakodóan nyilatkozott, mondván: a klub egyértelművé tette jó szándékát, várja a játékos reakcióját, és meg van győződve arról, hogy találnak mindenkinek megfelelő megoldást.

Sneijder azóta nem lépett pályára, hogy a szerződése körül nézeteltérés alakult ki, azonban Moratti állítja: „nem zárták karanténba", a futballista pillanatnyilag nincs bevetésre kész állapotban.

Sneijder szerződése még két és fél évig él, de ilyen körülmények között aligha tölti azt ki.


NSO.hu